Lid Worden

Steunen?

Oefenen?!

Inspiratie opdoen bij KCR in Ridderkerk

Maandag 10 februari jl. was een afvaardiging van de stuurgroep op bezoek bij Jos de Vos, oud-voorzitter van korfbalvereniging KCR in Ridderkerk. KCR is een fusievereniging van de korfbalclubs Sagritta en Bolnes en heeft rond de 550 leden.
2020 Stuurgroep bezoek KCR
Onder het voorzitterschap van Jos heeft KCR zich tot een vereniging ontwikkeld waar op hoog niveau wordt gekorfbald. Ze beschikken daarnaast over een prachtige sportaccommodatie en een florerend verenigingsleven. De stuurgroep kreeg een uitgebreide rondleiding door het prachtige multifunctionele sportcomplex, kunstgrasvelden en een sporthal. Dit alles is in samenwerking met de gemeente Ridderkerk neergezet.

Het complex wordt ook vaak gebruikt wordt door de scholengemeenschappen in de buurt. Het is praktisch en modern ingericht en kent zowel optimale sportfaciliteiten als een warme en gezellige sportkantine die een bloeiend verenigingsleven ademt. KCR is een vereniging die in haar omgeving nadrukkelijk een maatschappelijke rol vervult en daarnaast ook een actief sponsorbeleid voert.

KCR doet denken aan een professioneel, modern bedrijf. Het wordt echter volledig gerund door vrijwilligers. Kortom, ervaringen en inzichten die de stuurgroep graag wilde opdoen en als inspiratie meeneemt voor onze nieuwe vereniging!