Kantine voorzien van videoscherm

Met ingang van het nieuwe seizoen is onze kantine voorzien van een informatiescherm op de TV.

Hierop zullen naast sponsor uitingen ook het wedstrijdprogramma, standen, activiteiten en overige informatie worden weergegeven. Het is de bedoeling, dat hierop ook de bardiensten, schoonmaakdiensten en scheidsrechtersdiensten worden vermeld. In een later stadium gaan we steeds meer gebruikmaken van de gegevens, die bij ons in de ledenadministratie staan vermeld en deze ook weergeven in de Sportlink App van het KNKV.

Deze kunt u op uw telefoon downloaden via Google Play en AppStore ("wedstrijdzaken KNKV"). Wanneer u daar een account aanmaakt met hetzelfde e-mail adres dat ook in onze ledenadministratie staat vermeld, zullen daarin steeds vaker berichten van KV Futura verschijnen, alsmede kunt u zo de wedstrijden van uw kinderen volgen. Zet daarvoor wel aan, dat u meldingen en pushberichten wilt toestaan. Met de aanschaf van deze faciliteiten proberen wij de communicatie binnen onze vereniging steeds beter te faciliteren.

In deze app kunt u ook het privacyniveau van u zelf of kind aanpassen. Standaard staat dit op "Afgeschermd", zodat u niet zichtbaar bent. Het wordt door ons op prijsgesteld, wanneer u het niveau instelt op "Beperkt" zodat alléén de naam zichtbaar wordt en daarmee ons informatie scherm nog betere informatie geeft.
DNV