KV Futura viert haar 30-jarig jubileum!

Op 2 mei is het precies 30 jaar geleden dat korfbalvereniging Futura werd opgericht. Om dit te vieren staat zaterdag 25 april 2020 in het teken van dit 30-jarig bestaan. Alle (oud) Futura leden zijn welkom vanaf 13.00 uur op het Stokroosveld. De dag wordt

Hulptroepen gezocht !! Schoolkorfbal 8 april

Op woensdag middag 8 april zullen Dubbel Zes & Futura samen weer het schoolkorfbal toernooi (gr 3 t./m 8) organiseren voor scholen in de buurt.
Een mooie kans om nog niet korfballende kinderen te laten zien hoe gezellige club we zijn. Op deze dag

Problemen B1/B2

Op dit moment hebben de combiteams B1 en B2 geen vaste trainer/coach. Het is heel fijn dat er een aantal mensen zijn die 1 of meerdere keren een training willen geven en/of willen coachen. Helaas lukt het niet om een vaste trainer/coach te vinden.