Lid Worden

Steunen?

Oefenen?!

Kamp Kleurwedstrijd

Houd je kleurpotloden en -stiften in aanslag, want we hebben een kleurwedstrijd voor alle jeugdleden van Futura.
Vind de promo commissie van kamp jouw kleurplaat het mooist? Dan win je een heuse strippenkaart (= gratis snoepjes, chipjes en drinken) voor het winkeltje op kamp.

Limited edition, want er is er maar één van!
Wees creatief, ga lekker kleuren (10x leuker dan op de tablet of telefoon spelen) en lever voor 16 juni je kleurplaat in bij je trainer of bij de bar!!!
De kleurplaten zijn uitgedeeld, maar heb je er toch nog ééntje nodig? Download hem dan hier en print hem uit.
Geen printer thuis? Achter de bar hebben we er ook nog een paar liggen.

Oja, nog belangrijker, vergeet je niet op te geven voor kamp!!!! In de kantine hangt een poster met deelnemers die zich al hebben opgegeven.
Leukste week van het jaar, wil je echt niet missen hoor. Even slijmen bij papa en mama dus ;-)
kleurwedstrijd kamp2019